Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

GroentenFruit Huis Collectieve Energie Inkoop

Lift u ook mee met het energiecollectief van GroentenFruit Huis?

Het is lastig om energieprijzen bij de verschillende leveranciers of vergelijkingsites te vergelijken. Er worden u kortingen aangeboden door middel van welkomstpremies met bepaalde voorwaarden, kado’s of kortingspercentages op het leveringstarief. Daarnaast moet u een keuze maken of u voor een korte of lange termijn uw energieprijzen wilt vastzetten of dat u de prijzen variabel laat.

Bij de meeste acties valt men na een bepaalde periode weer terug in oude - vaak duurdere - tarieven. Het is daarom belangrijk om goed te letten op de verschillende voorwaarden die de leverancier verbindt aan het aanbod.

GroentenFruit Huis Collectieve Energie Inkoop is een initiatief van GroentenFruit Huis in samenwerking met energieadviesbureau Hellemans Consultancy. Hellemans Consultancy is het grootste energieadviesbureau voor de zakelijke markt in Nederland en is al ruim 10 jaar de drijvende kracht achter diverse energiecollectieven voor verschillende branches. 

De nadruk ligt op ontzorging en tariefstelling, maar ook andere contractvoorwaarden worden in de onderhandelingen meegenomen. 

Samengevat

  • Ontzorging
  • Aantrekkelijke leveringstarieven
  • Contractvoorwaarden afgestemd op de behoeften van de ondernemer
  • Een eigen servicedesk voor persoonlijk advies 

Deelnemen?

ENECO is de energieleverancier voor het collectief van GroentenFruit Huis. Leden kunnen zich inschrijven voor een 3-jarig contract. 

Jaarlijks krijgen de leden een brief toegestuurd met daarin de vraag of zij interesse hebben in het collectieve contract.
Nadere informatie: Kris Charan