Over EnergyDeal

EnergyDeal is een initiatief van energieadviesbureau Hellemans Consultancy.
Hellemans Consultancy is sinds 1997 actief op de energiemarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie. Wij bieden diensten aan op het gebied van  Factuurcontrole en Factuurbeheer, Contractmanagement, Energiemanagement.

Hellemans Consultancy werkt volledig onafhankelijk. Er is geen enkele eigendomsverhouding met welke leverancier dan ook. Wij dagen vol overtuiging de markt uit. Dat gebeurt op een effectieve en transparante manier. 

www.hellemansconsultancy.nl

Overige diensten Hellemans Consultancy BV

Naast de mogelijkheid om collectief energie in te kopen, kunt u nu ook profiteren van de overige diensten van Hellemans Consultancy BV, waaronder de factuurcontrole en de Quick-Win EnergieAPK.

De Quick-Win EnergieAPK is één van de meest praktische en succesvolle onderzoeken die op de energiemarkt wordt aangeboden. Bij dit onderzoek komt een technisch adviseur bij u op bezoek om uw facturen en contracten te bekijken en hij maakt een rondgang door uw gebouw. Bij deze rondgang wordt gekeken naar de toegepaste technieken en de wijze waarop hiervan gebruik gemaakt wordt of kan worden. Aan het einde van dit onderzoek worden de resultaten mondeling toegelicht, waarna deze schriftelijk aan u worden bevestigd. Geen dure rapporten, maar een heldere en duidelijke uiteenzetting over hoe u kunt besparen op uw energiekosten.