Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

De brancheorganisatie van goede doelen is vanaf nu Goede Doelen Nederland

November 2015 - VFI brancheorganisatie van goede doelen gaat verder als Goede Doelen Nederland. Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende en in Nederland gevestigde goede doelen. De naam verandert, onze rol blijft hetzelfde. De nieuwe naam geeft beter weer wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij zijn een vereniging van goede doelen. Goede doelen die met steun van het publiek oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken. 

Energie voor goede doelen.

Energie voor Goede Doelen is het energie inkoopcollectief voor de leden van Goede Doelen Nederland. Doelstelling van Goede Doelen Nederland is om tegen een zo scherp mogelijk tarief duurzame energie in te kopen. Hierbij speelt ook prijsstabiliteit een belangrijke rol.

ENECO ook voor de jaren 2016 t/m 2018 leverancier

ENECO is ook voor de komende jaren leverancier voor Goede Doelen Nederland. Eerder was ENECO al geselecteerd voor de jaren 2013 t/m 2015. Dit is dermate goed bevallen dat de samenwerking is voortgezet onder dezelfde condities en voorwaarden. ENECO heeft ook nu weer een scherp aanbod gedaan en geeft volledige invulling aan de inkoopstrategie die veel Goede Doelen Nederland leden graag hanteren. De meeste leden willen graag een lage en vooral ook stabiele prijs. 

Voordelen Energie voor Goede Doelen:

  • Duurzame energie
  • Scherpe tarieven door dagelijks volgen van marktontwikkelingen
  • Vaste tarieven dus duidelijke budgetten
  • Maximale flexibiliteit voor toevoegen en afmelden van aansluitingen ;Goede service: geen 0900 nummers maar persoonlijk contact met een medewerker die u helpt met al uw vragen/problemen op energiegebied;
  • een steeds in ontwikkeling zijnde website www.energievoorgoededoelen.nl met o.a. al uw aansluitingen inzichtelijk.