Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

De brancheorganisatie van goede doelen is Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende en in Nederland gevestigde goede doelen. Wij zijn een vereniging van goede doelen. Goede doelen die met steun van het publiek oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken.

Energie voor Goede Doelen is het energie inkoopcollectief voor de leden van Goede Doelen Nederland. Doelstelling van Goede Doelen Nederland is om tegen een zo scherp mogelijk tarief duurzame energie in te kopen. Hierbij speelt ook prijsstabiliteit een belangrijke rol.

In samenwerking met energieadviesbureau Hellemans Consultancy B.V. onderhandelt Goed Doelen Nederland voor dit energiecollectief met geselecteerde leveranciers om een goed aanbod voor haar leden uit de markt te halen. De nadruk ligt op ontzorging en tariefstelling, maar ook andere contractvoorwaarden worden in de onderhandelingen meegenomen.

Voordelen Energie voor Goede Doelen:

  • Duurzame energie
  • Scherpe tarieven door dagelijks volgen van marktontwikkelingen
  • Vaste tarieven dus duidelijke budgetten
  • Maximale flexibiliteit voor toevoegen en afmelden van aansluitingen ;Goede service: geen 0900 nummers maar persoonlijk contact met een medewerker die u helpt met al uw vragen/problemen op energiegebied;
  • een steeds in ontwikkeling zijnde website www.energievoorgoededoelen.nl met o.a. al uw aansluitingen inzichtelijk.

Aanvragen offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Om een offerte te kunnen maken hebben wij uw huidige aansluit-, verbruiks- en tariefgegevens nodig. Zorg ervoor dat u een recente jaarnota beschikbaar heeft. Deze kunt u uploaden.

Aanvragen offerte