Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

NBOV Collectieve Energie Inkoop

Lift u ook mee met het energiecollectief van NBOV?

Het is lastig om energieprijzen bij de verschillende leveranciers of vergelijkingsites te vergelijken. Er worden u kortingen aangeboden door middel van welkomstpremies met bepaalde voorwaarden, kado’s of kortingspercentages op het leveringstarief. Daarnaast moet u een keuze maken of u voor een korte of lange termijn uw energieprijzen wilt vastzetten of dat u de prijzen variabel laat.

Bij de meeste acties valt men na een bepaalde periode weer terug in oude - vaak duurdere - tarieven. Het is daarom belangrijk om goed te letten op de verschillende voorwaarden die de leverancier verbindt aan het aanbod.

Bereken uw voordeel

Vraag vrijblijvend een voordeelberekening aan. Om een voordeelberekening te kunnen maken hebben wij uw huidige aansluit-, verbruiks- en tariefgegevens nodig. Zorg ervoor dat u een recente jaarnota beschikbaar heeft. Deze kunt u uploaden.

Aanvragen voordeelberekening

Hellemans Consultancy is het grootste energie adviesbureau voor de zakelijke markt in Nederland en is al bijna 8 jaar de drijvende kracht achter diverse energiecollectieven voor verschillende branches. 

De nadruk ligt op ontzorging en tariefstelling, maar ook andere contractvoorwaarden worden in de onderhandelingen meegenomen. 

Samengevat

  • Ontzorging
  • Aantrekkelijke leveringstarieven
  • Contractvoorwaarden afgestemd op de behoeften van de ondernemer
  • Een eigen servicedesk voor persoonlijk advies