Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

Energie voor Automotive (EvA)

Het collectieve inkooptraject 'Energie voor Automotive' (EvA) is een initiatief van Hellemans Consultancy BV en Techno Benelux BV. Hellemans Consultancy BV onderhandelt daarvoor continu met diverse leveranciers om het beste aanbod voor de deelnemers uit de markt te halen. De nadruk ligt op de tariefstelling, maar ook andere contractvoorwaarden -zoals de mogelijkheid tot verduurzaming- worden in de onderhandelingen meegenomen.

Enkele van de voordelen van EvA zijn:

  • Uiterst scherpe energietarieven;
  • Een goed bemande servicedesk;
  • Ondersteuning voor en tijdens uw contract;
  • Advies en offertes op maat;
  • Zorgeloos overstappen;
  • Een verlengingsvoorstel op een zo gunstig mogelijk marktmoment.

Naast de mogelijkheid om collectief energie in te kopen, kunt u nu ook profiteren van de overige diensten van Hellemans Consultancy BV. Waaronder de factuurcontrole en de Quick-Win EnergieAPK, welke tot de meest afgenomen diensten van Hellemans Consultancy BV behoren.

 

Interesse?

Heeft u interesse in deelname en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze servicedesk via 030 - 767 09 88 of servicedesk@hellemansconsultancy.nl

 

Echt 100% onafhankelijk!

Hellemans Consultancy BV werkt op basis van volledige transparantie. Om dit nog eens te benadrukken hebben de toonaangevende energiemaatschappijen hiervoor een integriteitsverklaring ondertekend.


Hellemans Consultancy is sinds 1997 actief op de energiemarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie.

Wij bieden diensten aan op het gebied van  Factuurcontrole en Factuurbeheer, Contractmanagement en Energiemanagement.

www.hellemansconsultancy.nl


Techno Benelux is een inkoopcombinatie voor autodealerbedrijven. Door de inkoopvolumes te bundelen ontstaat een krachtige organisatie die inkoopvoordeel biedt.

www.technobenelux.nl