Hellemans Consultancy BV

Hellemans Consultancy BV is al sinds 1997 actief op de energiemarkt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie. Daarnaast zijn er mede op initiatief van Hellemans Consultancy BV een aantal inmiddels zeer grote collectieven ontstaan (Energie voor Kerken, Scholen, Gemeenten, Goede Doelen en voor de Zorgsector). Wij bieden diensten aan op het gebied van Factuurcontrole en Factuurbeheer, Contractmanagement, Energiemanagement (denk aan teruggave Energie Belasting, Energiebesparingsplannen, Subsidies, Vergroenen etc.), en we hebben een dashboard ontwikkeld genaamd EnergyPanel. Hiermee is het mogelijk om zelf online een compleet beeld van uw verbruik, kosten etc. te krijgen.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd en bestaat uit het midden- en kleinbedrijf, inkoopcombinaties, gezondheidszorg en (semi-)overheidsinstellingen, maar ook grote (industriele) concerns met vestigingen in binnen- en buitenland. Doordat Hellemans Consultancy BV een kantoor in Belgie heeft en deelnemingen in andere adviesbureaus in Europa, zijn wij ook internationaal actief. Hierdoor kunnen wij ook onze klanten met vestigingen in het buitenland optimaal van dienst zijn.

Kortom, Hellemans Consultancy BV is zeer allround op het gebied van beheersen van uw energiekosten!

 

Techno Benelux BV

Techno Benelux BV bundelt de inkoop van een groot aantal auto- en truckdealers in de Benelux en kan daardoor de beste betalings- en leveringscondities bedingen. De inkoopportfolio bestaat hoofdzakelijk uit verbruiksartikelen zoals klein materiaal, kantoorartikelen en chemie, maar ook accessoires, banden, olieen en automaterialen. Tevens zijn wij sterk op het gebied van afvalmanagement, collectieve energie-inkoop, verzekeringen en overige dienstverlening. Door uitwisseling van informatie bepalen de Techno deelnemers mede de beste condities. Deze bestaan echter niet altijd alleen uit de laagste prijs. Kwaliteit, betalingsvoorwaarden, leveringscondities en beschikbaarheid zijn minstens net zo belangrijk.

Techno Benelux BV is een slagvaardige en compacte organisatie. De geselecteerde leveranciers leveren hun goederen en/of diensten rechtstreeks aan Techno deelnemers. Doordat Techno dagelijks bezig is met het verkennen van de markt, onderhandelt met aangesloten leveranciers,etcetera, kunt u ons beschouwen als verlengstuk binnen uw inkoopbeleid.

Kortom, door de lage overheadkosten en korte lijnen biedt Techno u inkoopvoordeel, een optimale aftersales ondersteuning en bovendien een jaarlijks wederkerende overall-bonus.